Cea mai impotanta piesa de mobilier din camera copilului tau este patutul. Insa, alegerea unui patut poate fi o misiune grea pentru parinti. Pentru a va ajuta in acest proces, BettyBoo va ofera o gama de patuturi, cu livrare direct de la producator. Pe site-ul nostru gasiti modele de patuturi potrivite pentru toate varsele copilariei, de la nou-nascuti, la juniori. Patuturile sunt rezistente si durabile. In plus, acestea ii ofera siguranta copilului tau, datorita materialelor din care sunt realizate. Oferta noastra cuprinde: patut simplu pentru copii, patut simplu cu sertar, patut cu 3 laturi pline, patut cu laterala culisanta si sertar, patut cu balansoar pentru copii si patut transformabil pentru copii. Toate pot fi montate simplu si usor.

7 produse

Nou
Patut simplu cu sertar - culoare violet
Evaluat la 5.00 stele din 5

Patut cu sertar si suport saltea reglabil

570,00 lei
Patut pentru copii, dotat cu sertar voluminos, fabricat din PAL, canturi din PVC si suport saltea reglabil pe trei nivele.
Patut cu balansoar pentru copii - culoare portocaliu
Evaluat la 5.00 stele din 5

Patut cu balansoar, suport saltea reglabil si sertar

750,00 lei
Patut cu sistem de balansare, dotat cu opritori, sertar voluminous si suport de saltea reglabil, realizat din PAL de 18 mm, cu capete pline si canturi din PVC; vopseaua este non-toxica.
Patut cu laterala culisanta si sertar - culoare violet

Patut cu laterala culisanta, suport reglabil saltea si sertar

620,00 lei
Patut cu laterala culisanta si sertar, cu suport saltea reglabil pe trei nivele si canturile din PVC, din PAL de 18 mm.
Patut simplu pentru copii - culoare violet
Evaluat la 5.00 stele din 5

Patut cu suport reglabil pentru saltea

450,00 lei
Patut simplu pentru copii, care dispune de canturi din PVC, cu suportul saltelei reglabil pe trei nivele, vopsea non-toxica, laterale din PAL si capete pline.
Nou
Patut cu 3 laturi pline - culoare violet inchis

Patut cu suport saltea reglabil

450,00 lei
Patut cu trei laturi pline realizat din PAL de 18 mm, cu canturi din PVC si suoport saltea reglabil pe trei nivele, vopsit non-toxic.
Nou

Patut transformabil (167 cm), cu balansoar si sertare

1.420,00 lei
Patut transfomabil de la Betty Boo in doua variante de dimensiuni, cu 2/3 sertare si comoda, functie de leganare, saltele incluse si suport saltea reglabil pe 3 nivele.
Nou

Patut transformabil (180 cm), cu balansoar si sertare

1.460,00 lei
Patut transfomabil de la Betty Boo in doua variante de dimensiuni, cu 2/3 sertare si comoda, functie de leganare, saltele incluse si suport saltea reglabil pe 3 nivele.